Beszéljünk a jó ívóvizről
og-ma
2011.júl.11.
25.
www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/11609/a-klorozott-fur (...)
Klór van az ivóvízben is. El kellene gondolkozni a vízzel kapcsolatosan.
Nagyobb fontosságot tulajdonítani neki.
Klór van az ivóvízben is. El kellene gondolkozni a vízzel kapcsolatosan.
Nagyobb fontosságot tulajdonítani neki.
Link erre a hozzászólásra:
og-ma
2011.júl.9.
24.
www.mindennapi.hu/cikk/eletmod/folyekony-halal-fejenken (...)
Ezt csak a jó ivóvíz hiányába isszák, rossz drága szokás.
Ezt csak a jó ivóvíz hiányába isszák, rossz drága szokás.
og-ma
2011.jún.25.
23.
http://www.origo.hu/uzletinegyed/20110624-parlament-elo (...)
Nagyon helyes! A coláét többel kellene.
Nagyon helyes! A coláét többel kellene.
og-ma
2011.jún.22.
22.
A jó ivóvíz arról is felismerhető hogy még 35-40C fokos hőmérsékleten sem rossz ízű. Ez gyakran előfordulhat nyáron a kocsiba hagyott palackos víz esetében. A víz hűtésének kialakult rossz szokása is azért van, mert az vizek túlnyomó része ezen egyszerű tesztnek sem felel meg.
og-ma
2011.jún.12.
21.
A politika rovatba írtam, hogy ellenünkre minden aljasságra képesek gondoskodnak betegségeinkről. Azért hogy több gyógyszert, mezőgazdasági és állattenyésztési vegyszert tudjanak eladni.
Más megoldás nincs mint immunrendszerünket a lehető legjobb állapotba tartani, és ennek legfontosabb lehetősége a saját vízkezelés.
Más megoldás nincs mint immunrendszerünket a lehető legjobb állapotba tartani, és ennek legfontosabb lehetősége a saját vízkezelés.
og-ma
2011.jún.11.
20.
A műanyag vízvezetékek üzembe helyezése előtt elő van írva, 24órás áztatás, majd ezt a vizet csatornába kell engedni és nem szabad felhasználni. A palackokkal biztos nem teszik ugyanezt.
A nem kellő időben cserélt szűrő betét szennyfogó, a víz rossz íze ezután
folyamatossá válik.
Az RO (reverz ozmózis) technológia mindent kivesz a vízből, majd ásványi anyagokat tartalmazó patronokkal vissza "ásványosítják".
ez vagy jól sikerül, vagy nem.
Van más módszer is a csapvíz kezelésére. Erről írtam és adtam
javaslatot olvasni, megfogadni valóra. Egy kis türelem A Diósdhéjban
rővidesen megjelenik a megoldás,
A nem kellő időben cserélt szűrő betét szennyfogó, a víz rossz íze ezután
folyamatossá válik.
Az RO (reverz ozmózis) technológia mindent kivesz a vízből, majd ásványi anyagokat tartalmazó patronokkal vissza "ásványosítják".
ez vagy jól sikerül, vagy nem.
Van más módszer is a csapvíz kezelésére. Erről írtam és adtam
javaslatot olvasni, megfogadni valóra. Egy kis türelem A Diósdhéjban
rővidesen megjelenik a megoldás,
Előzmény: Kispofa – #19
Kispofa
2011.jún.11.
19.
Valahol azt olvastam, hogy a műa. palackból annyi káros anyag oldódik ki az ásványvízbe, hogy többet árt, mint használ. A vízszűrőkről azt olvastam, nem csak a "rosszat" szűri ki (abból viszont nem mindent), hanem a szükséges ásványi anyagokat is. A csapvíz ihatatlan. Na most legyünk okosak!
og-ma
2011.jún.10.
18.
Általában 1000mg/l érték feletti ásványvizet csak ritkán szabad fogyasztani. Ettől eltérni csak orvosi javaslatra célszerű.
Én csak akkor veszek ásványvizet ha vízmintákhoz palackra van szükségem, pl jó vizet adok valakinek.
Én csak akkor veszek ásványvizet ha vízmintákhoz palackra van szükségem, pl jó vizet adok valakinek.
Előzmény: Napcsi – #13
og-ma
2011.jún.10.
17.
Köszönöm hogy leszokott a macerálásomról. A virtus-nál az a jó hogy van egy külön lehetőség egyéni kapcsolatok felvételére is, kár hogy itt ez nincs.
Készüléke biztos jó, de nem növeli az oxigén tartalmat, sem a pH értékét.
Készüléke biztos jó, de nem növeli az oxigén tartalmat, sem a pH értékét.
Előzmény: Dervis – #15
og-ma
2011.jún.10.
16.
Ahogy a csapból kifolyik, csak a vonatkozó szabványoknak, jellemzően megfelel. Ez nem azonos a forrásvíz minőségével és friss jellegével.
Én utókezelés nélkül nem bírom meginni, így nekem rossz.
Utókezelve viszont kiváló, csak nem mindegy hogy milyen készülékkel.
Én utókezelés nélkül nem bírom meginni, így nekem rossz.
Utókezelve viszont kiváló, csak nem mindegy hogy milyen készülékkel.
Előzmény: moment – #12
Dervis
2011.jún.10.
15.
Nem is , kedves Gábor már ezeréve nem kritizálom......
Egyébként én sem iszom ásványvizet ......Németországban vettem egy vízszűrőt , havonta cserélem benne a patront és elég jó....
Egyébként én sem iszom ásványvizet ......Németországban vettem egy vízszűrőt , havonta cserélem benne a patront és elég jó....
Előzmény: og-ma – #11
moment
2011.jún.10.
14.
Természetesen egyetértek, én mondjuk napi 1 l vízhez viszonyítottam 1 l bort.:))))))))
Előzmény: Napcsi – #13
Napcsi
2011.jún.10.
13.
Hogy melyiket érdemes megvenni?
Ásványvíz az, amiben az oldott anyag tartalom 1000 mg felett van. A többi csak víz. Bármelyiket meg lehet venni, mert jobb a minősége, mint a csapi fehérnek. Érdemes meg az, amelyik gazdaságos. Az a gazdaságos, ahol arányosan a legkevesebb pénzért kapjuk a legjobb minőségűt. A többi egyéni igény és ízlés kérdése.
Viszont azzal vitatkoznék, hogy a bornál, sörnél egészségesebb-e. Mert ugye az attól függ, milyen mennyiségben és minőségben. (!!!) Az igazi bor egészséges, mert tele van ásványi anyagokkal, antioxidánssal, miegymás. A sör tele van vitaminokkal. És ha belegondolunk, az összes csodatévő gyógynövénykivonat alkoholos oldat. Akkor hogy is van ez?
:)
Ásványvíz az, amiben az oldott anyag tartalom 1000 mg felett van. A többi csak víz. Bármelyiket meg lehet venni, mert jobb a minősége, mint a csapi fehérnek. Érdemes meg az, amelyik gazdaságos. Az a gazdaságos, ahol arányosan a legkevesebb pénzért kapjuk a legjobb minőségűt. A többi egyéni igény és ízlés kérdése.
Viszont azzal vitatkoznék, hogy a bornál, sörnél egészségesebb-e. Mert ugye az attól függ, milyen mennyiségben és minőségben. (!!!) Az igazi bor egészséges, mert tele van ásványi anyagokkal, antioxidánssal, miegymás. A sör tele van vitaminokkal. És ha belegondolunk, az összes csodatévő gyógynövénykivonat alkoholos oldat. Akkor hogy is van ez?
:)
Előzmény: moment – #8
moment
2011.jún.10.
12.
Nos, akkor konkrétan teszem fel a kérdést.
Ön szerint a diósdi csapvíz milyen minőségű?
Ön szerint a diósdi csapvíz milyen minőségű?
Előzmény: og-ma – #10
og-ma
2011.jún.10.
11.
Dervis kivételével!
Egyébként én nem iszom ásványvizet.
Egyébként én nem iszom ásványvizet.
Előzmény: moment – #9
og-ma
2011.jún.10.
10.
Nem iszom ásványvizet a csapvizet kezelem egy speciális módszerrel mely az oldott oxigén szintet 80-100%közé beállítja, a pH értékét 1egységgel megnöveli, és jó ízt ad.3Watt az áramfogyasztása.
Csodaszer , bölcsek köve stb-stb egy szkeptikus tartalom és értelem nélküli szabványszöveg. Ez általában mérés, megtapasztalás, megfigyelés nélküli magatartást takar. Már számos helyen írtam erről.
"Nos, ezt én nem tudhatom, ezt og-ma tudja, ha egyszer hajlandó lesz elárulni." Elárultam már sok helyen és fogom is, Ufó magazin, Zöld újság, stb-stb
Csodaszer , bölcsek köve stb-stb egy szkeptikus tartalom és értelem nélküli szabványszöveg. Ez általában mérés, megtapasztalás, megfigyelés nélküli magatartást takar. Már számos helyen írtam erről.
"Nos, ezt én nem tudhatom, ezt og-ma tudja, ha egyszer hajlandó lesz elárulni." Elárultam már sok helyen és fogom is, Ufó magazin, Zöld újság, stb-stb
Előzmény: moment – #8
moment
2011.jún.10.
9.
Azért senki se fogja letámadni, ha konkrétumokat ír!
Pl. adatokkal alátámasztva, hogy melyik ásványvizet issza és miért.
Pl. adatokkal alátámasztva, hogy melyik ásványvizet issza és miért.
Előzmény: og-ma – #6
moment
2011.jún.10.
8.
Nos, ezt én nem tudhatom, ezt og-ma tudja, ha egyszer hajlandó lesz elárulni.
Nem egy cikket olvastam, hogy a kristályvizek közül sem érdemes mindegyiket megvenni, de azt nem találtam meg, hogy melyik a jó.( Igaz, annyira nem is kerestem.)
A könyvet nem olvastam, csak felkeltette az érdeklődésemet és letöltöttem.
Az biztos, hogy a víz egészségesebb a sörnél, bornál stb.
A csodaszerként való alkalmazásban azonban nem hiszek.
Nem egy cikket olvastam, hogy a kristályvizek közül sem érdemes mindegyiket megvenni, de azt nem találtam meg, hogy melyik a jó.( Igaz, annyira nem is kerestem.)
A könyvet nem olvastam, csak felkeltette az érdeklődésemet és letöltöttem.
Az biztos, hogy a víz egészségesebb a sörnél, bornál stb.
A csodaszerként való alkalmazásban azonban nem hiszek.
Előzmény: Kispofa – #5
og-ma
2011.jún.9.
7.
Köszönöm. Nekem könyvben van meg. Aki idősebb korára itt fáj-ott fáj
módon szeretne élni, és nyugdíját a gyógyszertárba hordani, az ne olvassa el.
módon szeretne élni, és nyugdíját a gyógyszertárba hordani, az ne olvassa el.
Előzmény: moment – #3
og-ma
2011.jún.9.
6.
Olvassa el a következő Diósdhéjban újságot.Leírnám pontosabban is de a dervistől nem merem.
Előzmény: Kispofa – #5
Kispofa
2011.jún.9.
5.
És hol található meg a jó ivóvíz? :-)))
Előzmény: moment – #4
moment
2011.jún.9.
4.
A könyv megtalálható a neten.
Előzmény: moment – #3
moment
2011.jún.9.
3.
Esetleg, ha bővebben ecsetelte volna ezt a témát, akkor nagyobb lett volna az érdeklődés! Talán egy link erejéig.
http://antalvali.com/tested_vizert_kialt_konyv
http://antalvali.com/tested_vizert_kialt_konyv
Előzmény: og-ma – #2
og-ma
2011.jún.8.
2.
Fogadtam egy barátommal hogy a "zembereket" nem érdekli a jó ívóvíz mint téma, könnyebb ezt azt szidni, politizálgatni, mint saját egészségükkel foglalkozni. Igazam lett.
Előzmény: og-ma – #1
og-ma
2011.jún.7.
1.
"Nem beteg vagy, csupán szomjazik minden sejted, a szomjuságot ne gyógyszerrel kezeld!"
Idézet Dr. F. Batmanghelidj
A tested vízért kiált című könyvének címlapjáról.
A könyv iskolai tananyag kellene hogy legyen. Sok-sok betegség reális magyarázatát adja.
A jó víz az öngyógyítás nagy lehetősége.
Idézet Dr. F. Batmanghelidj
A tested vízért kiált című könyvének címlapjáról.
A könyv iskolai tananyag kellene hogy legyen. Sok-sok betegség reális magyarázatát adja.
A jó víz az öngyógyítás nagy lehetősége.
- 1 -
Legutóbbi fórumpostok
- og-ma - ma 21:29
Lehet hogy ez igaz, lehet hogy nem. Ha igaz akkor hol van az EU ellenőrző szakértelme, vagy ők i (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:55
Tisztelt Dorian! A környezetvédelmi államtitkár előtt van, Országh József prof beadványa, a (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - og-ma - ma 19:45
http://utolag.com/EU.htm Ugye milyen, kulturáltak, okosak, szépek.
Politika - Ego sum - ma 19:14
jav. felvonulók
Politika - Ego sum - ma 19:10
Tessék mondani, ez már az elrugaszkodás éve, vagy az még csak most jön. Azért ez a (...)
Politika - BogoL - ma 18:54
Rendkívüli Képviselő-testületi ülés 2012. Február 20. 16 óra. Az ülés helye: Polgá (...)
Bogó László képviselő blogja - szömörce - ma 17:49
"Az IMF-megállapodás nélkül Magyarország még legfeljebb egy-két évig tudná piaci forrásokb (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:48
Kövér dubajozik? He-he! Remélem visz vazelint egy vödörrel! Remélem az Arogánt meg ottfogj (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - elefant - ma 17:45
No! Most hogy O.V. és bűnbandája elintézte, hogy az E.U. –s támogatás harmadát lenyúlják, (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:43
:)))
Kérdések és vélemények a képviselőkhöz - szömörce - ma 17:41
"Az Egyesült Arab Emírségekbe és Szaúd-Arábiába látogat csütörtökön Kövér László és (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt - szömörce - ma 17:31
Ha befagyasztják, akkor lőttek a csókosokra kiírt pályázatokkal kiszervezhető pénzek egyharm (...)
Változások a Fidesz-kormány alatt