Kerox telek

sorrend post/lap  
og-ma

2011.aug.20.
4.
Nem értem miért nem tudnak az zemberek még-őrűl-ni a csatornának. Én nagyon őrűl-ök neki, mert engem nem érint, ahol lakom ott már van. A sok-sok szép sár és földhalomnak, a felbontott utaknak, a közlekedési káosznak, Hogy ez miért nem szerethető?
Pedig a csődközeli zeu támogatja, de meddig lesz rá pénze?
Link erre a hozzászólásra:
ElÅ‘zmény: szerintem – #2
og-ma

2011.aug.20.
3.
Az ipartelepen sem ártana egy kicsit körülnézni. Gondozatlan ipari ingatlanok, parlagfű szemét stb-stb.
Az önkormi persze nem foglalkozik vele, minek?
szerintem

2011.aug.20.
2.
8 hónapja nincs közterületese a településnek, csak kuplerája. A lényeg, hogy a betervezett de ki nem fizetett bérét felvehessék jutalomként a naplopó hivatali "managerek". Ez a diósdi "vezetés"... A lényeg a csatorna beruházás, főleg a "Mr. 10%"-oknak.
Az utak sz....k, a csapadék elvezetése nulla, a forgalomszabályzás eszetlen, stb., stb. Felesleges sorolni, aki itt él, tudja, hogy semmi sem működik. Csak a bratyizás. Pl. falugazda "tender". Vicc... Csak sajnos mi fizetjük ezeket is.
ElÅ‘zmény: kiskuka – #1
kiskuka

2011.aug.19.
1.
Szeretném tudni hogy mikor teszik rendbe az úgynevezett kerox telket. Botrányos ahogy kinéz, nem beszélve arról hogy az allergén növények kavalkádja virágzik rajta.Jó lenne ha a közterület felügyelő erre is sétálna. és köteleznék a tulajt a telek rendbe tételére.

Legutóbbi fórumpostok